Troffelvloer in Tilbug

Troffelvloeren worden in twee verschillende industrie├źn gebruikt, namelijk in de horeca en in de agrarische sector. Daarnaast is een troffelvloer absoluut zeer bruikbaar in huiselijke kring; troffelvloeren zijn namelijk in iedere ruimte te leggen en hebben een moderne en rustgevende uitstraling. Een troffelvoer is leverbaar in vele kleuren en combinaties. Een troffelvloer van het merk Strizo is van hoogwaardige kwaliteit en is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Een troffelvloer door uw vloerenspecialist

Een troffelvloer is met name geschikt voor gebruik in de horeca. Bij troffelvloeren is het namelijk mogelijk om een holle plint tegen de wand te bevestigen, iets wat in de horeca een vereiste van de Keuringsdienst van Waren is in verband met de eisen aan hygi├źne in horecagelegenheden. Een troffelvloer is op iedere stabiele ondergrond te bevestigen, dus ook over bijvoorbeeld een al bestaande tegelvloer.

Een troffelvloer wordt door onze medewerkers in Tilburg handmatig met een troffel aangebracht. Het voordeel hiervan is dat met troffelvloeren het mogelijk is om een vloeiende overgang van horizontaal naar verticale werk te maken. Sanitaire plinten en goten kunnen worden meegenomen zodat er een naadloze, waterdichte en hechte verbinding ontstaat tussen de vloer en de wand. Ook kan de vloer volledig worden afgestemd op de eisen van het gebruik; door verschillende verhoudingen van het instrooi-materiaal kan de oppervlakte glad of juist structuur krijgen. Wilt u meer weten over vloeren in Tilburg? Of woont u in Tilburg of in de regio Tilburg en wilt u dat wij een troffelvloer voor u leggen? U kunt altijd contact met ons opnemen.