Marmer in Tilburg

Marmertapijt bestaat uit ontelbare kleine marmerkorrels die op maat zijn getrommeld en vervolgens zijn gezeefd. Het marmer wordt gebonden door een oplosmiddelvrije transparante hars, waardoor een naadloze decoratieve vloer ontstaat met een prachtige natuurlijke uitstraling. Oorspronkelijk werd marmer in de vorm van een marmertapijt voornamelijk gebruikt in kantoorruimtes, welkomsthallen en showrooms, maar marmer is ook zeer geschikt voor het verfraaien van uw slaapkamer of een andere kamer in uw huis.

Marmertapijt door uw vloerenspecialist

Een vloer van marmer heeft een warme uitstraling en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook is het bij marmer, net zoals bij siergrind, mogelijk om logo’s gekleurde banden en holle plinten aan te brengen. Bij holle plinten loopt de vloer als het ware omhoog tegen de wand. Marmer is op diverse soorten ondervloeren aan te brengen, is naadloos en slijtvast. Als het marmer veel in aanraking komt met water, kan worden gekozen voor een topcoat die de openingen tussen de korrels marmer afdicht. Bovendien is een vloer van marmer uitstekend geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u meer weten over de levering van vloeren in Tilburg? Wordt u ook getrokken door het stoere maar toch warme uiterlijk van een marmertapijt en wilt u dus meer informatie over marmer? Als u woont in Tilburg of in de omgeving van Tilburg nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken. Als u contact met ons opneemt, staan wij u graag te woord! We vertellen u graag meer over onze vloeren van marmer en onze ander producten. Als u kiest voor ons bedrijf, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit.