Coating in Tilburg

Coating werd als vloersysteem oorspronkelijk gebruikt in de agrarische sector, voornamelijk door de zeer makkelijk te reinigen beschermlaag die zelfs bestand is tegen de invloed van chemicaliën. Coating kan geleverd worden in een gladde of een stroeve uitvoering, met een matte of hoogglanzende antisliplaag. Coating is naadloos en dus eenvoudig schoon te maken, zeer slijtvast en bovendien representatief.

Coating door uw vloerenspecialist

Ons bedrijf levert coating vloeren in Tilburg voor de industriële sector, maar ook voor kantoren, winkels en bedrijfsruimten. Coating vloeren kunnen op bijna ieder ondervloer gelegd worden. Voorwaarde is dat deze stof- en vetvrij is, vormvast is en minimaal 28 dagen oud. Houten en stalen vloeren vormen ook geen enkel probleem voor coating vloeren. Coating is in iedere mogelijke kleur uit te voeren. Wilt u liever de kleur van de ondervloer behouden? Ook dat kan; een coating vloer kan eveneens transparant worden uitgevoerd.

De coating vloeren die wij leveren zijn van het merk Strizo, een merk dat bekend staat om zijn voorsprong op technisch gebied. Wanneer u dan ook kiest voor een coating vloer bij ons bedrijf, bent u verzekerd van een product van topkwaliteit. De basis voor onze coating vloeren zijn hoogwaardige harsen en verharders, wat resulteert in een vloer van uitstekende kwaliteit die bestand is tegen slijtage, vocht en chemicaliën. Wilt u meer weten over coating vloeren? Of wilt in Tilburg of omgeving u een vloer laten leggen door uw vloerenspecialist? Onze medewerkers staan voor u klaar; neemt u dan contact met ons op.